Byta redovisningsbyrå

Byta redovisningsbyrå, bokföringsbyrå eller redovisningskonsult – Hur går jag till väga? Om du går i dessa tankar så läs igenom våra tips och trix. Här ger vi dig råd på vad du ska tänka på, när du vänder dig till en ny person eller företag som ska ta hand om din bokföring. Följ våra taggar till höger för att läsa om ämnet som just du är intresserad av eller behöver hjälp med. Det viktiga för oss är att förmedla hjälpmedel för dig. Så att du enklare kan ta ställning till vad du behöver hjälp med kring din ekonomi som företagare.

Hur du gör för att byta redovisningsbyrå

Om du inte är nöjd med din nuvarande redovisningskonsult, byrå eller ekonomifunktion. Är det väldigt enkelt att byta ut denna mot en som uppfyller dina krav och kriterier.

Begär ut en SIE-fil från din nuvarande byrå, så har du hela din samlade redovisning. Denna tas enkelt vidare till din nästa samarbetspartner som tar vid där du avslutade med din gamla partner.

Men innan du gör detta. Ta reda på vad ditt verkliga behov är, vad du tycker att din nuvarande redovisningskonsult inte uppfyller utefter ditt behov och lyft detta. Många byråer är flexibla, både när det kommer till arbetsuppgifter samt till pris.